Monday, September 29, 2008

Sunt Somer!

De miercuri 24 Septembrie sunt oficial somer. Mi-am dat demisia! Fortat fiind de catre angajator, care vreau sa adaug ca e in topul listei Worst Employers Ever. Ma rog, datorita unei greseli individuale a trebuit sa plateasca tot colectivul. Oricum atitudinea S.C. Carpatair S.A. fata de noi nu mi s-a parut justa.

Imi pare bine ca mi-am dat demisisa, desi momentan sunt somer! In ultimele 2 saptamani si-au dat demisia peste 15 persoane, printre care si manageri, insotitoare de bord si chiar si piloti. Pentru o firma serioasa acesta ar trebuii sa fie un semnal de alarma, insa Carpatair nu e o firma serioasa. Oricum in conditiile acestea nu mai are mult de trait firma. Un lucru interesant, persoana care mi-a cerut demisia, mie si colegilor mei, e angajata de 2 saptamani in companie si e manager Resurse Umane.

Stiati ca...
-Avioanele preponderente din flota Carpatair (SAAB2000), sunt folosite in tari precum Australia doar pentru transport de marfa, fiind considerate nesigure pentru transportul de pasageri?

-
In 2002 s-a incetat producerea acestor tipuri de aeronave precum si a partilor de schimb pentru ele.

-Un avion al Carpatair, un SAAB2000 a omorat o iapa gestanta la decolarea de pe aeroportul Bacau



6 comments:

Anonymous said...

alex ce mai faci mah nu mai da lumea de u adik yo najpa cu someriada`romana` las ca shi eu is la fel acuma ma duk la un alt interviu alea alea .... poate poate . A da si aici a scris Guliver

Alex said...

Guliver :) , rau fac, acum imi caut de luru. mi-am luxat piciorul, etc. am mare ghinion

Dan said...

welcome in clubul somerilor sau ma rog... eu nici macar somer nu sunt ca de acoolo macar primesti bani :))), deci mai degraba "liber profesionisti" :P. sper ca gasesti ceva ce-ti place ca eu tot sper pt mine de ceva vreme :)).

Anonymous said...

Sa inteleg ca fraternizezi cu Asociata de Protectie a Iepelor Gestante (APIG)? Sper sa iti (re)gasesti norocul si un loc de munca. Tin`te tare...

Unknown said...

Dupa cum spuneam... un sut in fund e un pas inainte

Pau Pau said...

Mult noroc sa-ti gasesti un loc de munca mai bun si mai banos :d