Thursday, September 11, 2008

11 Septembrie = Fool's Day

De ce Fool's Day? Pentru ca in 11 Sep a avut loc cea mai mare pacaleala din istoria recenta a umanitati. Nu va dati seama despre ce vorbesc? Cica erau doi gemeni in state care s-au jucat cu avioanele si s-au prabusit.

De ce e cea mai mare pacaleala? Sa nu credeti ca sustin ca defapt nu s-au prabusit! Doar ca datele problemei sunt cu totul altele decat pozitia oficiala a Unchiului Charlie.

Sa vedem, Hitler a incediat cladirea parlamentului dand vina pe comunisti, avea nevoie de un motiv. Apoi, in acelasi razboi, americanii stiau de un anumit atac asupra unor anumite insule de catre niste anumiti japonezi, insa aveau nevoie de motiv... Un pic mai recent, tot ei, cei mai tari, americanii, au inscenat s-au mai bine zis au inventat un atac vietnamez asupra unuor ambarcatiuni comerciale americane, avand nevoie de un motiv. Mai vezi Kosovo. Iar in momentul in care populatia americana era impotriva unui razboi cu lumea araba(vrajelile cu amenintari atomice nu au tinut), a venit salvatore de la patria, G.W.B., si a subjugat opinia publica. A starnit o ura "motivata" a americanilor fata de arabi. Si de data aceasta au creat un motiv. Daca nu a fost gandita tot de americani aceasta operatiune... ar fi iesita din tipar.

Pentru o mai detailata opinie(si mai documentata) va sugerez sa urmariti Zeitgeist. Si apoi poate veti semna petitia pe care vreau s-o creez, prin care o sa propun sa transformam 11 Sep in ziua pacalelilor, chiar sa inlocuiasca 1 Aprilie.

*Note:
Aceasta e o opinie privata si nu reprezinta o pozitie oficiala a Blogger, sau a unei terte parti.

7 comments:

Pau Pau said...

Nu poti numi o zi a pacalelilor o zi in care au murit atatia oameni, indiferent ca a fost terorism, joc politic sau mai stiu eu ce. Faptul ca a fost o mare minciuna nu schimba decat datele problemei, nu si rezultatul... parerea mea.

Alex said...

o pot numi cum vreau eu, and nothin`s gonna stop me, nothin`s gonna stop me, now!!

Pau Pau said...

Tocmai de aceea am subliniat ca e parerea mea, tu o poti numi cum vrei.

Dan said...

fa petitia.. eu o semnez, sunt de acord cu tine :D.

Anonymous said...

mai aksele mai, ce iti plac tie conspiratiile? daca tot filmu ala e o conspiratie in sine si lumea chiar e atat de simpla pe cat pare?

Alex said...

raspuns1:daca ar fi asa nu ar mai avea haz.

raspuns2:dar daca nu? :)

~DEM~ said...

oamenilor le place sa-si complice existenta.nu mai dati atentie acestui blogger:))