Monday, June 30, 2008

No work on Mondays


De ce se lucreaza Lunea?
Personal consider ziua de luni ca fiind ceea mai nepotrivita pentru lucru, orice fel de lucru... Eu acum sunt la lucru dar nu am chef de absolut nimic... Nici nu sunt in stare de nimic... Adevarul e ca a trecut un weekend lung si obositor, si daca ziua de luni facea parte din weekend acest post se referea la ziua de Marti, and so on... :)
Am si eu o intrebare pentru voi... Daca maine nu ar trebuii sa mergeti la lucru, ce ati face? -Eu as dormi, eventual as merge la strand, un film, m-as vedea cu pretena(si am face toate mentionate mai sus impreuna)... sunt lenes asa e?
A trebuit eu sa ma plang de ziua de luni... Avionul mi-a avut 2h intarzier, m-a udat tot nemernica de furtuna si am ajuns la 8 acasa... ud leoarca si flamand nevoie mare... De saptamana viitoare imi iau concediu Lunea...

2 comments:

Anonymous said...

Clar ziua de luni ar trebui desfintata. Mai ales ziua asta de luni in care mi-am rupt pantofii preferati in mijlocul centrului :)) Si sa-ti raspund la intrebare: maine nu merg la lucru, de fapt nu lucrez asa ca ma intalnesc cu prietenele (te-am batut la capitolul lene :P)
PS: si eu vreau sa ma vad cu prietena ta :))

Alex said...

hai la Oradea... mai repede... :)
si eu vreau sa ma vad cu ea,... mai des!