Thursday, January 29, 2009

Nu Expediati colete cu Atlassib!

Dupa cum zice si titlul acest post critica politica firmei de transport si curierat Atassib. Ieri, 28/01/09 am fost martorul unei incarcari de colete la agentia Atlassib din Oradea, ceea de pe strada Primariei. Un domn si o domnisoara(cred) aduceau coletele din agentie si le aruncau in duba. Unele erau prea grele pentru a le arunca asa ca le puneau jos la marginea dubei si... le impingeau cu picioarele sau chiar le loveau.

Inteleg ca soferul era frustrat, pe companie probabil. Inteleg ca, oricat de mica e leafa el tot va lucra mai putin de cat il plateste angajatorul. Inteleg chiar si ca viata de sofer nu e prea rasplatitoare... dar cutia, cutia ce-a facut ea saraca? Sau mai bine, expeditorul/destinatarul... ce i-au facut ei soferului? I-au dat un loc de munca si o paine de mancat... Incompetentul...

In fine l-am claxonat pe respectivul si i-am facut un gest de mustrare cu mana dreapta si degetul ARATATOR. Iar el mi-a raspuns cu un alt deget al maini drepte... cel mijlociu.

Traim in Romania iar asta ne omoara...

6 comments:

Alina said...

Foarte TRIST!

Faci bine, primesti rau. Asta e cultura romaneasca, astia-s oamenii.

La ce sa te astepti ?

raluca said...

cred ca nu sunt si in buuresti asemenea angajati.si daca sunt nervosi sa stea la spital si sa lase alti care au nevoie de postul ala.

edr said...

stii ce ma enerveaza pe mine cel mai rau...nu aia ca faceau ceea ce faceau...oameni ca tine ma enerveaza ca se mira

Alina Popa said...

Intotdeauna utilizez serviciul gratuit de la Viaddress.com pentru a face cumparaturi din Statele Unite deoarece acestea ofera o adresa virtuala gratuita in SUA , astfel incat sa poti face cumparaturi de la orice comerciant din Statele Unite ale Americii sau de la orice vanzator online din America, Viaddress iti aduce acasa pachetele.

Inregistrarea pe http://www.viaddress.com este gratuita. Veti primi un e-mail cu adresa dvs. SUA instantaneu. Puteti, de asemenea, sa cumparati produsele dorite fara comision în cazul în care vanzatorul din SUA nu accepta carti de credit internationale. Este foarte util! Puteti verifica: http://www.viaddress.com

Unknown said...

Pentru Fraierul ala nervos!Din cauza unor imbecili ca tine care nu inteleg un cacat,i-si fac de cap astia de la Atlassib ,daca ai munci in strainatate poate ai intelege ,dar esti prea prost sau un angajat Atlassib.

Unknown said...

din pacate asa e....mie mia trimis mama un pachet cu ei. mia trimis carti. si cand a ajuns cutia era toata uda de BENZINAAA. noroc am avut ca acel carton era rezistent si nu a trecut la carti!!!