Wednesday, September 1, 2010

Grecia (part II)

Asa cum am promis... postez ceva acum ca am revenit din Grecia.

Impresii la cald (nu ma e chiar asa de cald... 14-15 grade de 2 zile incoace, la Oradea)

Plusuri:

+ Nu am auzit manele (can I get a Haleluia!?)
+ Preturile au fost... acceptabile
+ Apa marii a fost calda si curata! (fenomen rar intalnit la noi din cate am vazut la stiri)
+ Plaja a fost curata si in mare parte publica (adica nu trebuia sa platesti xxx€ pe sezlong, cum se practica mai nou la noi)
+ Localnici destul de OK, nici prea reci nici covarsitor de binevoitori
+ Privelistea deosebita, mai ales pe insule

Minusuri:

- Prea multi romani, si balcanici in general
- Te descurci mai bine cu Romana decat cu Engleza
- Ghizii (romani) cam naspa (revin mai jos asupra acestui punct)
- Nu au apa tonica! Stiti, Kinley... Nu au, au doar Tuborg Tonic Water, la 0.33 L sau 0.50 L iar de pret nici nu vreau sa pomenesc. Si culmea, nu au bere Tuborg!
- La Lidl, denumirile produselor erau doar in alfabetul grecesc

Cam astea sunt toate de care imi aduc aminte acum...

Ziceam de ghizi... Am fost intr-o excursie la Meteore, iar ghida noastra, romanca in varsta de 23 de ani se comporta ca si cum ar fi invatatoare iar noi elevii ei de clasa a-2a. Sa va dau un citat: "Cine nu e innapoi in autocar pana la ora 'cutare', il las aici!" ... Groaznic! I-am spus o data, ironic: "Bine doamna invatatoareeee!" si m-a corectat: "Domnisoaraaa!" Cam frustrata domnisoara...

Destula informatie pentru un post. Sa vad daca gasesc ceva poze demne de atentia voastra.


Skiathos, vazut de pe vapor:



Apusul, vazut de pe vapor:


La Meteore:


Pun pariu ca mai am ceva poze interesante printre cele 1200 care le-am facut acolo, dar apar eu sau alte persoane care poate nu doresc sa apara pe net... si sincer, chiar nu mai am chef sa rasfoiesc printre ele!

3 comments:

Simona said...

Foarte tare postul, insa la minusuri ai uitat sa adaugi "experienta" noastra din prima seara... cina luata la malul marii :))

Pau said...

Haleluia!
Ai uitat sa te lauzi cu cea mai scumpa bere pe care ai baut-o.
Oricum peisajele, curatenia si oamenii (exceptand unii romani) au fost super.

radiowhisper.com said...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!